fbpx
  • Trouwlocatie De Jongens Van
  • Trouwlocatie De Jongens Van
  • Trouwlocatie De Jongens Van

Op zoek naar een mooie trouwlocatie?

De Jongens Van is als officiële trouwlocatie een perfecte locatie om jullie trouwfeest te vieren in het centrum van Spijkenisse. Alles onder één dak!

Natuurlijk kunnen jullie als bruidspaar de locatie ook huren voor alleen jullie bruiloftsfeest; van ceremonie tot borrel, van diner tot feest met of zonder DJ en/of live-band. 

Corona maatregelen en Trouwen?

Het stadhuis van de gemeente Nissewaard heeft enkel plaats tot 20 personen voor bij de ceremonie. Bij onze locatie kunnen wij tot 70 personen volgens de RIVM richtlijnen bij de ceremonie. Onze locatie is ook enkel als alleen trouwlocatie te huren maar we kunnen ook jullie gehele dag organiseren. 

Trouwlocatie Spijkenisse
trouwlocatie Spijkenisse
Trouwlocatie Spijkenisse

Wat bieden wij

Met onze verhuurlocatie in het centrum van Spijkenisse bieden wij een bruilofts feestlocatie dat op wandelafstand is van het voormalig gemeentehuis, dé plek in Spijkenisse waar vaak huwelijken worden gesloten. Maar sinds maart 2020 zijn wij een officiële trouwlocatie voor de gemeente Nissewaard.

Met 2 verdiepingen is De Jongens Van een perfecte locatie om eerst uw dinergasten te ontvangen om vervolgens beneden de avondgasten te ontvangen. Zo heeft u alles onder één dak met alle voorzieningen.

Mogelijkheden

Door de samenwerking met lokale ondernemers bieden wij diverse vormen aan van catering. Van Tapas tot aan geheel verzorgde 5-gangen diner kunnen wij voor u regelen. Zelfs voor de trouwtaart kunnen wij zorgen. 

We hebben diverse arrangementen en mogelijkheden die eraan bijdragen dat jullie bruiloft onvergetelijk wordt en geheel ontzorgd is. Door onze centrale locatie is het mogelijk om met de trouwauto voor te komen rijden terwijl de genodigen op jullie staan te wachten in een erehaag.

Muziek nodig? Werk samen met onze DJ's of reserveer één van onze live bands die de avond op z'n kop zetten.

Parkeren

Het voordeligste parkeren is in de Theater Parkeergarage. U kunt ook rondom het Havenplein parkeren op de straat. Dit is wel tegen een hoger tarief. 

Theatergarage, Gorsstraat 22, 3201 DB Spijkenisse

Beschikbaarheid

Wegens toenemende drukte is het verstandig om gelijk contact op te nemen voor het reserveren van een datum voor jullie bruiloftsfeest.

Zijn er vragen?

Neem contact met ons op als jullie behoefte aan meer informatie. Kom vrijblijvend langs om de locatie te bezoeken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Tel: 0652383018

Heb je een vraag?

Contactformulier

© 2022 De Jongens Van