fbpx

DE JONGENS VAN
OVER ONS

OVER ONS

Meeste mensen herkennen dit; je hebt jaren lang samen met elkaar gewerkt (of in teamverband gesport) maar door alle verplichtingen en het drukke leven is de groep uit elkaar gevallen. Vaak door de verplichtingen die men heeft gekregen verlies je elkaar uit het oog maar mis je elkaar wel. Vanuit deze gedachte is in 2016 de Barra Borrel opgestart. Puur een vrijdagmiddagborrel voor de 25+ doelgroep uit de omgeving van Nissewaard / Voorne Putten waarbij het team een vast agenda item had om elkaar elke 3e vrijdag van de maand te zien en weer als van ouds samen te werken. Gewoon als vrienden lol maken maar wel met één belangrijke missie: Het Beste Feestje van Spijkenisse neer te zetten.

Waar we eerst begonnen als kleine borrel is dit nu inmiddels uitgegroeid tot een bekend feestje in Spijkenisse. Wegens einde bedrijfsvoering van de eerste locatie van de borrel waren we noodgedwongen gaan zoeken naar een nieuwe locatie. Een paar deuren verderop creëerde er zich een kans en dat is voor ons als vriendengroep de reden geweest om samen een eigen horeca-zaak te gaan opstarten: De Jongens Van.

De vriendengroep bestaat voornamelijk uit mensen die een herkenbare sociale rol hebben binnen de gemeente Nissewaard. De meeste van ons worden ook vaak herkend als: Hey, zijn dat niet "de jongens van"? en zo is onze naam ontstaan...

Wij richten ons als "De Jongens Van" er vooral op om als evenementenlocatie beschikbaar te zijn. En dan voornamelijk als verhuurlocatie waar men een bruiloftsfeest, verjaardagsfeest of receptie kan geven. Daarnaast organiseren wij graag onze eigen Barra Borrel en andere leuke concepten om het uitgaan van Spijkenisse een mooie variatie te bieden. Ons doel is vooral: het uitgaan in Spijkenisse ondersteunen en gezellig houden.

Indien u interesse heeft om onze locatie te bezichtigen voor verhuur, neem dan contact met ons op

Tot snel bij: "De Jongens Van"

© 2022 De Jongens Van